SMARTi PANEL

Predstavljamo vam uređaj koji će najjednostavije i najefikasnije zameniti sve vidove staromodnog oglašavanja i razmene informacija putem zastarelih oglasnih tabli unutar i van vaših poslovnih objekata i javnih gradskih površina.
SMARTi PANEL dolazi u dve varijante krajnje izrade i instalacije, kao zidni panel (primer slika 1.) ili kao samostalni info kiosk (primer slika 2.).

12434726-christie-experiential-networks-digital-signage-standees
slika 1.
wstf_kiosk_side1
slika 2.
Ukoliko želite da svojim korisnicima omogućite interaktivnost, u ponudi je i verzija sa interaktivnim ekranima osetljivim na dodir koji će korisnicima omogućiti navigaciju kroz virtuelni prostor vaše info table i pružiti im brz i jednostavan pristup svim željenim informacijama. U suprotnom, SP dolazi sa pasivnim ekranima svih dimenzija koji će vašim korisnicima pružiti pregledan i više nego efikasan način dolaska do informacija.
 

UPOTREBA

Kao što je već pomenuto, SMARTi PANEL zamenjuje sve vidove staromodnih oglasnih tabli, što znači da mu se kao sadržina može naći bilo koja informacija koju želite da prenesete svojim zaposlenima, klijentima, posetiocima, studentima ili bilo kojoj ciljnoj grupi koju vi poželite.

Virtuelni paneli SP-a visok stepen primene mogu pronaći u objektima:
• Obrazovne ustanove
• Opštinski centri
• Sudovi
• Mega marketi
• Javni gradski prostori

Posebnu primenu SP-a mogu imati svi vidovi ustanova kroz čije hodnike dnevno prođe veliki broj đaka, studenata, posetioca, klijenata i naravno zaposlenih u toj ustanovi.

Na ekranima vaših virtuelnih oglasnih tabli mogu se pronaći spiskovi svih zaposlenih zajedno sa svim informacija kako da ih posetioci, mogući klijenati, kao i svi ostali najbrže pronađu. Spiskovi ispitnih rokova, spiskovi rezultata, rasporedi predavanja i vežbi kao i sve prateće informacije koje će učenicima pomoću da lociraju prostorije u kojima će se iste odvijati, kao isve ostale informacije njima bitne. Rasporedi sednica, rezultati sednica, svi vidovi informacija vezane za tu ustanovu koju posetioci bez posete bilo koje kancelarije mogu dobiti brzo i jednostavno, kao i bilo koja druga informacija koju vi želite da oglasite.
 

O UREĐENJU

Krajnji korisnički interfejs SP-a u potpunosti biva prilagođen vašim potrebama i idejama. Aplikacioni softver koji pokreće uređaj je u potpunosti delo naših programera i izgled i funkcionalnost u predugovornom procesu bivaju prilagođeni svim vašim potrebama i željama što će vam maksimalno pomoći u procesu uređenja i održavanja.

Unos novih oglasnih informacija je takođe doveden na maksimalni nivo jednostavnosti. Nakon instalacije uredjaja na predviđenom prostoru, vrši se konekcija SMARTi PANEL-a na administratorsku konzolu koja je dostupna sa bilo kog uređaja vašeg zaposlenog koji je zadužen za unos novih informacija i uređivanje izgleda panela.

smarti_uredjenje
(digitalni pano u vašem holu) (računar sa koga uređujete sadržaj)
Administratorska konzola predstavlja aplikaciju napravljenu po meri vaših potreba, nalazi se u *oblaku, i kao što je već pomenuto, može joj se pristupiti sa bilo kog uređaja i sa nje vršiti izmene na panelu u realnom vremenu.

Da bi smo unos novih informacija učinili što jednostavnijim, u samoj proceduri sklapanja ugovora vi nam izlažete potrebne segmente koje želite da se nađu na na ekranima vaših panoa, pomoću čega ažuriranje informacija istaknutih u vašem holu biva i više nego pojednostavljeno.
 

MODULI

 

BEZBEDNOST

• Svi SMARTi PANEL uređaji su opremljeni senzorima nasilnog ophođenja prema kiosku i u slučaju da detektuje moguće nasilničko ponašanje, oglašava se pištajućim zvukom praćenim crvenim svetlosnim efektima.
• Na svakom uređaju je instaliran video nadzor koji beleži intereakciju sa korisnicima
• Stakla koja pokrivaju SMARTi PANEL su otporna na udarce
• Preporučeno je da se instalacija uređaja vrši na visoko posećenim i prometnim lokacijama čime se dodatno smanjuje mogućnost vandalskog ponašanja
 

ZAINTERESOVANI?

ZA POTPUNU DOKUMENTACIJU O CELOM PROJEKTU, MOLIMO POŠALJETE ZAHTEV PUTEM OVE FORME