PERSONAL PARTNER

je all-in-one (sve u jednom) softver za upravljanje koji nudi niz poslovnih aplikacija koje čine jedan kompletan skup aplikacija za upravljanje preduzećima.
 

Personal Partner je poslovni softver koji može pokrivati sve poslovne potrebe, uključujući CRM, Website/e-Commerce, obračune, računovodstvo, proizvodnju, skladištenje i upravljanje projektima i inventarom.

Personal Partner  je “open source ERP” sistem. Poslednja potpuno otvorena verzija je bila  8.0 (LTS) i ona je dostupna na “GitHub” pod “AGPLv3”.

Poslovni softver treba da pokrije mnoge složene potrebe, a da naravno nije previše komplikovan. Naša misija je obezbeđivanje softvera koji je intuitivan, potpuno opremljen, čvrsto integrisan, gde nema potrebe za nadogradnjom sve dok glatko obavlja svaki posao, za svakog korisnika.

Zbog čega je Personal Partner poseban?

Personal Partner nam pre svega pruža prijateljsko korisničko iskustvo. Ciljevi izgradnje softvera vodili su ka tome da se korisnicima omogući lak pristup i korišćenje samog softvera bez iziskivanja nekog preteranog napora.

Fluidnost i potpuna integracija pokrivaju potrebe čak i najkompleksnijih kompanija. Fleksibilnost Personal Partner-a je takva da se dodatne aplikacije mogu dodati prema rastu Vaše baze podataka i Vaše kompanije.

PERSONAL PARTNER JE SOFTVER KOJI SE IMPLEMENTIRA U MINUTIMA, A PRODAJA SE VRŠI U SEKUNDAMA.

Kompatibilan je sa bilo kojim uređajem, sa bilo kojim hardverom. Još jedna prednost ovog softvera je što nema potrebe za instalacijom.

 

iKASA  je sve što je potrebno vašoj radnji.

iKASA “POS” je zasnovan na veoma pametnom interfejsu koji svaka maloprodajna kompanija može bez problema upotrebiti. Zbog toga što je izuzetno fleksibilan, iKASA se može konfigurisati da zadovolji Vaše potrebe.

                                                      ONLINE ILI OFFLINE?

Za iKASA “Points of Sale” nije bitno, jer je pouzdan čak i kada vaša veza sa internetom nije.

Postavite nove prodavnice brzo i lako samo uz internet vezu. Zatim koristite vaš “Point of Sale” svuda, u svako doba. Iako vam je internet konekcija potrebna za pokretanje prodajnog mesta, ona će ostati operativna i nakon potpunog isključenja.

 

 

Nagradite svoje lojalne kupce sa poenima, poklonima i popustima sa Personal Partner “programima lojalnosti”.
Ceo process je jako brz i može biti potpuno automatizovan. Identifikovanje vaših kupaca je sada još brže sa lojalnim karticama i indentifikacijama bar kodova.

Registrujte svoje klijente kako biste pratili njihove navike kupovine, jer tada možete poslati specijalne ponude i obaveštenja o prodaji sa Personal Partner “mejling”. Registrujte poreske identifikatore za poslovne korisnike i odmah im dostavite fakture (ili pošaljite poštom).

 
Mejl marketing
Pratite navike vaših kupaca i pošaljite im specijalne ponude i obaveštenja o prodaji.
Inventar
Održavajte potpunu kontrolu nad inventarima i dobijajte precizne prognoze nivoa zaliha.
Prodaja
Kreirajte fakture za kupce u samo nekoliko klikova.
E-trgovina
Povećajte svoju online prodaju sa elegantnim stranicama proizvoda.
 

BAR I RESTORAN

Pametna tačka prodaje - Vodite vaš bar ili restoran efikasno.

  • Jednostavno podelite račune
  • Račune štampajte u kuhinji i baru
  • Možete rukovati sa više klijenata
  • Vršite sortiranje proizvoda

Omogućen vam je "God eyes" pogled na prostorije, stolove, šankove, gde imate  brz pregled vašeg restorana i skok do bilo koje narudžbine kroz par klikova. Imate totalni uvid u stanje u vašem baru/restoranu – gde sede klijenti, gde su slobodni stolovi, gde su stolovi koji čekaju da im se hrana isporuči.

Postoji više načina za postavljanje vaše prodavnice:

Desktop računar ili laptop

Pokretanje prodavnice u vašem pretraživaču na računaru ili laptopu je najjeftinija i najfleksibilnija opcija. USB barkod skeneri su izvorno podržani. PRIJEM se može štampati na bilo kojem tarmičkom ili INKJET štampaču koji je kompatibilan sa vašim pregledačem.

Tablet (iOS ili Android)

Tableti zauzmaju dosta manje prostora, njihovi tačskrinovi su veoma prijatni za korišćenje i oni su dovoljno laki da ih možete slobodno nositi sa sobom kroz vašu prodavnicu, ili ih možete postaviti u vašu kancelariju na vašem stolu.

Industrijski tačskrinovi

Prednost industrijskih tačskrinova je u tome što ih je veoma teško polomiti ili ukrasti. Industrijski tačskrinovi su idealno rešenje za prodavnice ili restorane sa velikim brojem radnika i kupaca, klijenata. Personal Partner “POS” na industrijskim tačskrinovima je potpuno funkcionalan kao i na laptopovima ili računarima.

Kupcima nudimo profesionalnu obuku i podršku tokom perioda korišćenja softvera.